Buell kondigt nieuwe Hammerhead aan voor 2022

Buell kondigt nieuwe Hammerhead aan voor 2022

Het is alweer even geleden sinds het laatste bericht uit de hoek van Buell, maar deze week lijkt het Amerikaanse merk de stilte te doorbreken middels een post op Instagram: zie hier de 2022 Buell Hammerhead. Naar eigen zeggen “The fastest American Motorcycle built in Grand Rapids, Michigan”, een kreet die wat ons betreft vrij weinig waarde heeft.

Uit de video is vooralsnog vooral af te leiden dat het marketingbudget bij Buell niet al te groot is, maar dat het eerste nieuwe model wel zo goed als afgerond lijkt te zijn. In een eerder persbericht gaf het merk al aan dat het van plan is 10 nieuwe modellen op de markt te brengen voor 2024. De details rondom de 2022 Hammerhead houdt Buell voorlopig nog voor zich, maar alle signalen wijzen erop dat het blok in grote lijnen ongewijzigd zal blijven.

Chrome

Quincy

Quincy

Quincy is niet zomaar enthousiast te krijgen, behalve als het om motoren gaat! Een circuitdag, een rit in het buitenland of gewoon een rondje om de kerk, Quincy is overal voor in. Als hoofdredacteur bij Motorstof.nl schrijft hij over het laatste motornieuws, deelt hij zijn kennis en test hij de nieuwste motoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join the club...

Wil je net als vele andere motorrijders wekelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Drop dan hier je e-mailadres, wij doen de rest... 👇