VIDEO: Fuck elektrisch, bouw een motor in je fiets

VIDEO: Fuck elektrisch, bouw een motor in je fiets

Wie weleens wat rondkijkt in de gemiddelde Chinese webwinkel zal ze wellicht al eens tegen gekomen zijn: motorblokjes voor je fiets. De kitjes voorzien je van alles om zelf een motor in te bouwen op je fiets. Best een leuk projectje, zeker omdat ze verrassend weinig kosten.

Het Youtube kanaal FortNine plaatste een video met instructies. De fiets werd voorzien van een 66cc blokje en wist daarmee maar liefst snelheden van 34 km/u te bereiken op onverhard wegdek. De uitgebreide test heeft het blokje ook weten te overleven, veel plezier voor je euro’s dus. Mocht je de kit bestellen, houd er dan wel rekening mee dat deze ‘officieel’ niet zijn toegestaan op de weg.

Chrome

Quincy

Quincy

Quincy is niet zomaar enthousiast te krijgen, behalve als het om motoren gaat! Een circuitdag, een rit in het buitenland of gewoon een rondje om de kerk, Quincy is overal voor in. Als hoofdredacteur bij Motorstof.nl schrijft hij over het laatste motornieuws, deelt hij zijn kennis en test hij de nieuwste motoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join the club...

Wil je net als vele andere motorrijders wekelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Drop dan hier je e-mailadres, wij doen de rest... 👇