Limited Edition Aprilia RS660 vanaf nu te pre-orderen

Hij is pas een jaar op de markt, maar heeft op Amerikaanse bodem zijn strepen al verdiend. De Aprilia RS660 heeft namelijk de titel weten te pakken in de Twins Cup van 2021, het kampioenschap dat onderdeel is van MotoAmerica en de afgelopen jaren vooral door Suzuki en Yamaha werd gedomineerd. Dat is bij Aprilia reden om een feestje, dus is de RS660 nu te pre-orderen als Limited Edition.

Dat manifesteert zich in een genummerde oplage van 1500 stuks, geheel in Amerikaanse stijl dankzij een ‘stars and stripes’-livery. Qua Limited Edition blijft het daar dan ook bij en hebben we eigenlijk te maken met een standaard RS660, voorzien van wat andere stickers en een hogere topkuip. In tegenstelling tot de standaard RS zal deze gelimiteerde oplage daarnaast enkel met vol vermogen verkrijgbaar zijn.

aprilia rs 660 limited edition

Prijs RS660 Limited edition

De minimale wijzigingen zorgen er aan de andere kant voor dat ook deze Limited Edition goed betaalbaar blijft, voor de hogere topkuip en andere graphics betaal je zowel in Nederland als in België slechts 400 euro meer. Daarmee komt de adviesprijs in Nederland neer op € 13.799, in België betaalt men €11.999. Reserveren kan via Aprilia.com.

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Advertentie

Volg onze socials

1,569FansLike
4,060VolgersVolg
35VolgersVolg
Advertentie