Over ons

De basis voor Motorstof.nl werd door Quincy in 2017 gelegd en bestond uit informatieve artikels waar vrijwel elke motorrijder mee uit de voeten kon. In de jaren erna groeide de website, waardoor Motorstof eind 2019 in een nieuw jasje werd gestoken. Motorstof kreeg een nieuw concept waarin motornieuws, testen en entertainment ook worden aangeboden, maar informatieverschaffing nog steeds een belangrijke rol speelt. Fris en dynamisch zijn de woorden waarmee we onszelf omschrijven. Onze doelgroep is jong, en onze content dus ook, dat is hoe wij ons afzetten van de gevestigde orde.

Waarom Motorstof.nl?

Meer dan de helft van de motorrijders is ouder dan vijftig, en daar wordt door motorland ook erg op ingespeeld. Wij van Motorstof zien dat graag anders, en bieden met name de nieuwe generatie motorrijders een platform waar ze ook écht iets aan hebben. Niet alleen commercieel geneuzel, en geen letterlijk overgenomen persberichten, dat is onze manier.

Deel je content

Motorstof.nl groeit snel, dus staan we altijd open voor een samenwerking. Vind je het tof om af en toe een blog te schrijven, of schrijf je graag over het laatste motornieuws? Motorstof.nl wordt inmiddels tienduizenden keren per maand bekeken, we bieden jou dus een perfect platform om je unieke content op te delen. Neem gewoon contact met ons op via het volgende formulier, no strings attached. Dan gaan wij kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!