VIDEO: Rooie oortjes met de 2021 MV Agusta Rush

VIDEO: Rooie oortjes met de 2021 MV Agusta Rush

‘Sex sells’ moeten de marketingguru’s bij MV Agusta hebben gedacht, want het woord teaser wordt tijdens dit filmpje wel heel erg letterlijk genomen. Voor de mensen die ‘m nog niet kennen, dit is de 2021 MV Agusta Rush: 212 pk, 116,5 Nm en een topsnelheid van meer dan 300 km/h. De krachtigste nakedbike die het Italiaanse merk ooit op de markt bracht, met een oplage van slechts 300 stuks. Maar: lekker belangrijk, geniet gewoon van het filmpje.

Intens genoten van deze teaser? Geef ons dan even een duimpje op Youtube en vergeet je niet te abonneren, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste video’s.

Chrome

Quincy

Quincy

Quincy is niet zomaar enthousiast te krijgen, behalve als het om motoren gaat! Een circuitdag, een rit in het buitenland of gewoon een rondje om de kerk, Quincy is overal voor in. Als hoofdredacteur bij Motorstof.nl schrijft hij over het laatste motornieuws, deelt hij zijn kennis en test hij de nieuwste motoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join the club...

Wil je net als vele andere motorrijders wekelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Drop dan hier je e-mailadres, wij doen de rest... 👇