VIDEO: De 10 meest vreemde motoren

VIDEO: De 10 meest vreemde motoren

Dat er wat vreemde pareltjes rondrijden weten we denk ik allemaal wel, de rare motoren in onderstaande video slaan echter echt alles en mogen zich met trots de 10 meest vreemde motoren noemen ter wereld. Zo zien we onder andere een motorfiets van ruim 26 meter lang! Zo vallen die verlengde achterbrugjes in ons kikkerlandje nog wel mee.

Blijf vooral kijken als fan van Black Panther of de Alien-franchise, wellicht dat je je volgende motor wel in dit filmpje vindt. Wat vind jij van deze custom bikes? Laat het ons vooral weten in de comments!

Chrome

Quincy

Quincy

Quincy is niet zomaar enthousiast te krijgen, behalve als het om motoren gaat! Een circuitdag, een rit in het buitenland of gewoon een rondje om de kerk, Quincy is overal voor in. Als hoofdredacteur bij Motorstof.nl schrijft hij over het laatste motornieuws, deelt hij zijn kennis en test hij de nieuwste motoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join the club...

Wil je net als vele andere motorrijders wekelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Drop dan hier je e-mailadres, wij doen de rest... 👇