Lekkermakertje: Eerste beelden van 2021 Suzuki GSX-S1000

“The Beauty of Naked Agression”. De nieuwe lijfspreuk van de 2021 Suzuki GSX-S1000 windt er geen doekjes om. Het minder dan 20 seconden durende filmpje mag dan behoorlijk mysterieus zijn, maar dat er een serieuze upgrade voor de nieuwe GSX-S1000 aan zit te komen moge duidelijk zijn.

Zoals zoveel nieuwe modellen zal de 2021 Suzuki GSX-S1000 Euro-5 updates voor zijn kiezen gekregen hebben, maar vergeet niet dat deze motorfiets al sinds 2015 in deze vorm in productie is. Om hem niet al te snel met pensioen te moeten sturen heeft Suzuki zeer waarschijnlijk de voorkant onder handen genomen: een belangrijk deel van de motor als het gaat om uitstraling. Het filmpje onthult weinig, maar wel oogt het ontwerp een stuk een scherper. Zo is er een nieuwe LED koplamp te zien en geheel van deze tijd: winglets. De koplamppartij heeft veel weg van de 2021 Hayabusa die eerder werd gepresenteerd. Het is daarom niet ondenkbaar dat de 2021 GSX-S een soortgelijk elektronicapakket als de 2021 GSX-R1300 Hayabusa krijgt: ride-by-wire, cruise control, launch control, gecombineerd remsysteem, hill hold control, riding modes, anti-wheelie, engine brake control en een quickshifter. Tenslotte is een nieuw ontworpen tank ook niet over het hoofd te zien.

Verder blijft het voorlopig nog even gissen tot 26 april. Dan heeft Suzuki ons beloofd met meer informatie te komen. Uiteraard staat Motorstof.nl paraat om alle ins- en outs te delen zodra er meer bekend is.

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Advertentie

Volg onze socials

1,569FansLike
4,060VolgersVolg
35VolgersVolg
Advertentie