Binnenkort op Amazon Prime: MotoGP Unlimited

Met het succes van de F1 Netflix-serie ‘Drive to Survive’ was het slechts een kwestie van tijd totdat de MotoGP met een antwoord zou komen. Over een aantal weken is het zover en kunnen ook Nederlandse fans zien wat er achter de schermen plaatsvond gedurende het 2021 seizoen.

Echte MotoGP-fans markeren 14 maart alvast in hun agenda en nemen direct een abonnementje op Amazon Prime. In acht afleveringen wordt je als kijker meegenomen in het spektakel dat MotoGP heet en krijg je beelden voorgeschoteld die niet eerder zijn vertoond.

Opvallend genoeg heeft de koningsklasse maar liefst drie seizoenen van de Netflix-hit afgewacht voordat het besloot dat er mogelijk zelf van te profiteren viel. Het mag duidelijk zijn dat Dorna middels de serie meer kijkers en bezoekers zal proberen aan te trekken, dus blijft het voorlopig de vraag hoe transparant de serie echt zal zijn. Ook was er aanvankelijk wat verdeeldheid in het enthousiasme binnen de teams, waardoor mogelijk niet alle teams evenveel in beeld zijn gebracht. Of daar aankomend seizoen verandering in zal komen is nog onduidelijk.

Wie liever niet wacht tot 14 maart en het niet erg vind om oude beelden terug te kijken kunnen we de documentaire ‘Hitting the Apex’ op Netflix aanraden, wie ook het Britse Superbike Kampioenschap (BSB) kan waarderen vindt daar tevens ‘I, Superbiker’.

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Advertentie

Volg onze socials

1,569FansLike
4,060VolgersVolg
35VolgersVolg
Advertentie