CONCEPT: Husqvarna presenteert elektrische E-Pilen

Dat Husqvarna de stap naar elektrisch aan het bewandelen was wisten we al, het merk kondigde gisteren echter ook hun nieuwe concept aan: ontmoet de Husqvarna E-Pilen. Met het concept maakt de van origine Zweedse fabrikant hun missie duidelijk, een modellenlijn met nul-emissie creëren waarmee de aantrekkingskracht tot bestaande en nieuwe rijders vergroot wordt.

Ook de naam E-Pilen is voor deze Husqvarna niet heel verrassend, kijken we naar het design van dit concept dan zien we namelijk duidelijke gelijkenissen met de Svartpilen- en Svartpilen-modellen. Een keuze waarmee Husqvarna duidelijk laat zien hun vormgeving niet te grabbel willen gooien met de komst van een elektrisch concept.

Husqvarna E-pilen

De Husqvarna E-Pilen: ontwikkelt voor stedelijk gebruik

Met een vermogen van 8 kW en een actieradius van 100 km is de Husvarna E-Pilen Concept niet het meest vernieuwende model in het elektrisch segment, Husqvarna geeft dan ook zelf aan dat de E-Pilen is ontwikkelt voor de stedelijke forens en vrijetijdsrijder. Qua ontwikkelingen houdt Husqvarna graag de opties open, de E-Pilen is dan ook voorzien van zowel een modulair als een verwisselbaar batterijsysteem.

Met hun doel om nieuwe producten te ontwikkelen voor een zo breed mogelijk spectrum aan motorrijders kunnen we in de toekomst ook andere elektrische modellen gaan verwachten. Met het E-mobility assortiment moet volgens Husqvarna vooral het rijplezier behouden blijven. Om dit initiatief kracht bij te zetten zal Husqvarna dan ook zijn dealeraanwezigheid in stedelijke gebieden willen uitbreiden.

Het is altijd het doel van Husqvarna Motorcycles geweest om nieuwe producten te ontwikkelen die toegankelijk zijn voor een zo breed mogelijk spectrum van motorrijders. Het E-mobility-assortiment zal het rijplezier en de dynamiek behouden en voortzetten, verfijnd door de lange geschiedenis en ervaring van het merk. De ontwikkelingen rondom dit initiatief zijn volgens Husqvarna vergevorderd en zullen in de nabije toekomst meer prijsgegeven worden.

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Advertentie

Volg onze socials

1,569FansLike
4,060VolgersVolg
35VolgersVolg
Advertentie