De 5 goedkoopste modificaties aan je motorfiets

In dagen dat ons sociale leven op z’n gat ligt met het weekend voor de deur moet je toch wat te doen hebben. Dus waarom niet wat aanpassingen op je motorfiets maken? Veel accessoires op je motorfiets zijn vrij kostbaar, wij zochten voor jou de vijf goedkoopste modificaties aan je motorfiets.

Tankpad

Misschien dat je nu denkt, een tankpad? What the f*ck is een tankpad? Niet iedere motor is er namelijk van voorzien. Een tankpad is over het algemeen een sticker die je benzinetank beschermt tegen je rits of de knopen van je broek of jas. Meestal zijn dit vrij saaie en eenvoudige stickers, maar ze zijn er natuurlijk ook in hele leuke designs. Een tankpad is vrij snel en makkelijk te vervangen, voor een klein prijsje. Check voor verschillende designs bijvoorbeeld het aanbod van Rad.eu.

Velgenstrips

Ja, om dan toch maar in de stickersfeer te blijven, wij vinden velgenstrips toch eigenlijk ook wel een leuke aanpassing van je motorfiets, en ook deze aanpassing heeft maar een heel klein prijskaartje. Behalve dat ze er tof uitzien zijn er ook velgenstrips welke tevens een reflecterende functie hebben. Zo zien je velgen er niet alleen heel mooi uit, maar ben je ook nog eens veiliger op de weg.

Uitlaatwrap

Voor de bobber en chopper rijders onder ons, uitlaatwrap! Misschien dat je geen zin hebt om na iedere keer rijden je uitlaat te moeten poetsen, of wil je gewoon een andere look voor je uitlaat. Je uitlaat wrappen biedt dan een uitkomst en ook dit hoeft niet veel te kosten. Je kunt je uitlaat namelijk al wrappen voor minder dan €30, daarmee past deze absoluut in het lijstje van goedkoopste aanpassingen.

Zijstandaardverbreder

Ja, deze upgrade klinkt misschien enorm onnodig. Maar kennen we niet allemaal dat moment dat we onze motorfiets willen neerzetten op een stuk onverhard grond waarna onze standaard enkele centimeters de grond in zakt en we toch maar besluiten hem te verplaatsen? Dit gedoe is nu precies wat je kunt voorkomen met een zijstandaardverbreder, en voor de prijs hoef je het absoluut niet te laten.

Spiegels

Let’s face it. Niemand is wild van de spiegels die geleverd worden op zijn motorfiets. Aftermarket spiegels kunnen de uitstraling van je motor compleet veranderen en dit hoeft niet veel te kosten. Check wel goed welke maat schroefdraad je huidige spiegels hebben zodat je deze makkelijk kunt vervangen, meestal is dit M10 of M8. Anders zul je naast je spiegels ook een adapter moeten aanschaffen.

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Advertentie

Volg onze socials

1,569FansLike
4,060VolgersVolg
37VolgersVolg
Advertentie