Een digitaal rondje in het Ducati museum

In tijden waarin mondkapjes de norm vormen wordt digitalisering steeds belangrijker, zo moet ook het Italiaanse merk hebben gedacht. Het Ducati museum is nu namelijk digitaal te bewonderen. Door het maximale uit digitale systemen te halen speelt Ducati slim in op de markt en wordt er contact gehouden met fans door middel van virtuele tours en presentaties.

Ducati begon in april 2020 al met het invoeren van een protocol, Ducati Cares, zodat liefhebbers hun vertrouwde dealers konden bezoeken en digitaal konden communiceren voor het maken van een afspraak of de aankoop van een motorfiets.

Door het digitaliseringsproces nu uit te breiden naar het Ducati museum wordt er een veel groter publiek aangesproken. Echte rondleidingen, welke virtueel begeleid worden door de deskundige gidsen van het museum, worden hiermee toegankelijk via een PC, smartphone of tablet.

Het bezoek heeft een maximale duur van ongeveer 45 minuten en is bedoeld voor alle liefhebbers van de motorgeschiedenis die, in afwachting van het “live” kunnen bewonderen van de motoren die in het Ducati Museum tentoongesteld zijn, toch een Ducati ervaring willen beleven en de geschiedenis ervan willen ontdekken. Tijdens de rondleiding hebben de gebruikers ook de mogelijkheid om met de gids te communiceren via het V&A-systeem van het platform.

De kosten van de Ducati Museum Online Journey bedragen €10. Ter gelegenheid van de feestdagen is de online rondleiding een origineel cadeau voor uw dierbaren. Er zijn 4 rondleidingen per week op de volgende tijdstippen: dinsdag om 17.00 uur en zaterdag om 9.00 uur in het Engels; donderdag en zondag om 17.00 uur in het Italiaans. Geïnteresseerde gebruikers kunnen de virtuele rondleiding direct op het ticketing platform van het museum boeken door de datum, taal en tijd te selecteren.

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Advertentie

Volg onze socials

1,569FansLike
4,060VolgersVolg
35VolgersVolg
Advertentie