Geen MOTORbeurs Utrecht in 2022

Er zal in 2022 wederom geen MOTORbeurs Utrecht plaatsvinden, met de huidige maatregelen is er te weinig zekerheid om op korte termijn een evenement op deze schaal plaats te laten vinden. De datum verschuift naar 23 tot en met 26 februari 2023, in de origineel geplande periode zullen net als dit jaar online aanbiedingen van exposanten worden gepromoot tijdens de Vier Volle Voordeeldagen.

“Onze inschatting is dat we nog niet de ruimte hebben in februari, binnen de geldende coronamaatregelen, om zoveel motorliefhebbers tegelijkertijd en ongedwongen samen te brengen. Daarom hebben we met pijn in het hart moeten besluiten om MOTORbeurs Utrecht door te schuiven naar 2023.”, aldus Rachel Jankowsky van MOTORbeurs Utrecht.

Wie de Corona-maatregelen een beetje in de smiezen houdt zag ‘m al aankomen, toch bleef het vanuit de hoek van de Jaarbeurs nog angstvallig lang stil. Met de aankondiging de MOTORbeurs in zijn ‘normale’ vorm niet door te laten gaan wordt er weer plaats gemaakt voor de Vier Volle Voordeeldagen; een online event waarbij bezoekers vier dagen lang de aanbiedingen van exposanten in de gaten kunnen houden.

foto door MOTORbeurs Utrecht

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Advertentie

Volg onze socials

1,569FansLike
4,060VolgersVolg
35VolgersVolg
Advertentie