Win een KTM Duke met je eigen ontwerp

Als er iets is waar mensen van in beweging komen dan is het een winactie, en laat KTM dit keer een hele bijzondere op touw hebben gezet. Het merk uit Oostenrijk geeft vrijwel alle Europese motorrijders namelijk een kans om een gloednieuwe KTM Duke te winnen, je moet hem alleen zelf even ontwerpen.

De winactie is omgedoopt tot de DESIGN YOUR DUKE CONTEST, een online wedstrijd waarin deelnemers een stickerkit kunnen ontwerpen die ze dankzij Vectary – een online 3D app – op het model kunnen bekijken.

Meedoen klinkt voor de gemiddelde digibeet dus als een uitdaging, maar wie er de tijd voor neemt moet er met de geboden hulp wel uit komen. Op de website van KTM vind je namelijk de stickerkit template die je naar eigen smaak mag aanpassen. Dit kan met tools als Photoshop, maar er zijn ook gratis alternatieven zoals Photopea.com. Middels de Vectary 3D Studio render je vervolgens het design op een 3D KTM Duke model, waarna je jouw design deelt op Instagram middels de hashtag #DESIGNYOURDUKECONTEST.

De ontwerpwedstrijd loopt tot 21 juni aanstaande. De winnaar zal een maand later via Instagram worden benaderd waarna deze niet alleen een gloednieuwe KTM Duke in ontvangst mag nemen met een eigen ontwerp, maar daar ook €500,- aan KTM PowerParts tegoed bij op mag tellen.

Of de winactie een voorbode is van KTM’s intenties in de toekomst is nog niet bekend, al hopen we daar eigenlijk wel een beetje op.

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Advertentie

Volg onze socials

1,569FansLike
4,060VolgersVolg
35VolgersVolg
Advertentie