Ziggo maakt MotoGP-plannen bekend

Het is al even bekend dat Eurosport niet langer de MotoGP-rechten heeft voor aankomend seizoen, dit jaar zijn deze namelijk overgenomen door Ziggo Sport, die op zijn beurt net naast de rechten van de F1 greep. In een persbericht maakte Ziggo zojuist bekend wat de plannen zijn voor 2022.

Vanaf vrijdag 4 maart kunnen MotoGP-fans alle MotoGP-, Moto2- en Moto3-trainingen, kwalificaties en races bekijken via het kanaal. Volgens Ziggo zullen de uitzendingen op zondag een uitgebreide programmering krijgen waarbij de presentatie wordt verzorgd door Rob Kamphues die onder andere wordt bijgestaan door analist Barry Veneman. Frank Weeink wordt de vaste commentator bij de races, terwijl Barry Veneman en Peter Bom elkaar zullen afwisselen als co-commentator.

“De MotoGP gaat naast de samenvattingen van de Formule 1 en de Ziggo Sport Race Cafés, de komende jaren een belangrijke plek innemen in de programmering van Ziggo Sport”, aldus Marcel Beerthuizen, directeur Ziggo Sport. “De programma’s worden gemaakt door echte liefhebbers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Of het nu Kamphues, Doornbos, Mol, Van Gameren of Weeink is, zij weten als geen ander hun enthousiasme naar de huiskamers over te brengen. De MotoGP gaat spectaculaire beelden opleveren die we vanuit onze nieuwe virtuele studio gaan presenteren. We kunnen dan ook niet wachten om deze uitzendingen met de kijkers te delen.”

Het commentaar bij de Moto2- en Moto3-races zal aankomend seizoen worden verzorgd door Iwan van der Valk en Nigel Walraven.

Foto door Honda Racing Corporation

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Advertentie

Volg onze socials

1,569FansLike
4,060VolgersVolg
35VolgersVolg
Advertentie