Rapper Poke wordt lid van de Ducati familie

Rapper Poke wordt lid van de Ducati familie

Afgelopen week heeft Ducati de bekende rapper Poke verwelkomt in de Ducati familie. In het Honigcomplex en het voormalig Vasim fabrieksgebouw in Nijmegen werd de Streetfighter V4S aan Poke overhandigd door Ducati North Europe en zijn Ducati dealer Affetto uit Overasselt. De motor werd volledig gecustomized “Black on Black” naar Poke’s stijl.

Poke groeide op in Suriname en woont sinds 2008 in Nijmegen. Van jongs af aan was hij bezig met muziek en in 2017 bracht hij zijn eerste single uit. De muziekcarrière van de 30-jarige rapper nam de laatste jaren een vlucht. Zijn geweldige, in Amerikaanse rapstijl opgenomen, videoclips gaan de hele wereld over. Hij treedt op in heel Europa, maar ook in Turkije, Marokko, Curaçao en Suriname.

Vorig jaar maakte Poke kennis met Ducati, hij heeft toen enkele modellen getest waaronder een Streetfighter. Poke was onder de indruk van de super-naked met zijn Desmosedici Stradale 1.103 cc motorblok en het agressieve en opwindende design van de motor. De Streetfighter heeft een opvallend hoog en breed stuur, biplane winglets en is voorzien van een elektronisch pakket van de nieuwst generatie.

De Streetfighter V4S is volledig gecustomized “Black on Black” naar Poke’s stijl. De motor is in het satijn matzwart gewrapt en is uitgevoerd met een Akrapovic racedemper die zorgt voor 8 pk extra en 4 kg gewichtsvermindering. Verder zijn alle aluminium delen en blokdelen zwart gepoedercoat. De korte kentekenplaathouder van carbon en de zwarte Rizoma spiegels van billet aluminium maken de motor af tot Poke’s droommotor.

Chrome

Quincy

Quincy

Quincy is niet zomaar enthousiast te krijgen, behalve als het om motoren gaat! Een circuitdag, een rit in het buitenland of gewoon een rondje om de kerk, Quincy is overal voor in. Als hoofdredacteur bij Motorstof.nl schrijft hij over het laatste motornieuws, deelt hij zijn kennis en test hij de nieuwste motoren.

One thought on “Rapper Poke wordt lid van de Ducati familie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join the club...

Wil je net als vele andere motorrijders wekelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Drop dan hier je e-mailadres, wij doen de rest... 👇