Triumph teaset met nieuwe Speed Triple RR

Triumph teaset met nieuwe Speed Triple RR

Nieuws vanuit Triumph, het merk waar marketing met een hoofdletter M wordt geschreven. Het Britse merk verspreidde een video via hun Youtube kanaal waarin – als je heel goed kijkt – de 2022 Triumph Speed Triple RR te zien moet zijn. Het design roept wat vraagtekens op en dat is alles behalve negatief.

Wie goed oplet ziet namelijk dat het topkuipje van de Britse naked een behoorlijk formaat heeft. Helaas is vrijwel alles onder die topkuip zo goed als onzichtbaar, maar ook de zithouding ziet er vrij sportief uit; wordt dit een Speed Triple RS met volledig kuipwerk? Het zou ons in ieder geval niets verbazen. Zeker niet nu Triumph ook een voet binnen de motorcrosswereld probeert te zetten en inmiddels al enige tijd de blokken voor de Moto2 levert, al is dit het 765 cc blok. Hoe dan ook, dit verhaal wordt ongetwijfeld vervolgd, wij wachten nog even rustig af.

Chrome

Quincy

Quincy

Quincy is niet zomaar enthousiast te krijgen, behalve als het om motoren gaat! Een circuitdag, een rit in het buitenland of gewoon een rondje om de kerk, Quincy is overal voor in. Als hoofdredacteur bij Motorstof.nl schrijft hij over het laatste motornieuws, deelt hij zijn kennis en test hij de nieuwste motoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join the club...

Wil je net als vele andere motorrijders wekelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Drop dan hier je e-mailadres, wij doen de rest... 👇