Winactie: Win een Spidi J-Tracker motorjeans!

Winactie: Win een Spidi J-Tracker motorjeans!

Van Spidi Benelux mogen we wat moois weggeven, dus tuigen we een toffe winactie op waar jij als vaste Motorstof.nl lezer van kunt profiteren. Als prijs hebben we de Spidi J-Tracker motorjeans aangeboden gekregen welke is uitgevoerd in de kleur Blue Used Medium. De jeans is voorzien van de welbekende Cordura/Katoen mix van Spidi en heeft een casual uitstraling, terwijl de gebruikte materialen gecombineerd met de uitritsbare knie-protectoren zorgen voor een optimale bescherming.

Chrome

Geen spam. Geen gezeur. Gewoon het laatste nieuws, direct in je mailbox. Liever geen e-mails? Volg ons dan via onze socials!

Wat je voor zo’n toffe prijs moet doen? Nou, eigenlijk niet zoveel. Je hoeft je enkel in te schrijven voor onze nieuwsbrief via het formulier hieronder. Wordt deze door jou al iedere week ontvangen dan hoef je niets te doen, je maakt dan automatisch kans op deze prijs. Zo weten we zeker dat onze trouwe abonnees altijd kans maken, simpel toch? De winnaar wordt 17 september a.s. via e-mail op de hoogte gebracht en mag de broek in de juiste maat komen passen én ophalen bij Chromeburner in Nieuwkuijk. Heeft deze winactie je nieuwsgierig gemaakt naar wat Spidi te bieden heeft, check ze dan zeker even op Instagram.

Lees ook:
WINACTIE: Muc-Off Bike Care kit

Deze winactie is inmiddels afgelopen

Quincy

Quincy

Quincy is niet zomaar enthousiast te krijgen, behalve als het om motoren gaat! Een circuitdag, een rit in het buitenland of gewoon een rondje om de kerk, Quincy is overal voor in. Als hoofdredacteur bij Motorstof.nl schrijft hij over het laatste motornieuws, deelt hij zijn kennis en test hij de nieuwste motoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join the club...

Wil je net als vele andere motorrijders wekelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Drop dan hier je e-mailadres, wij doen de rest... 👇