Win een Indian Motorcycle x Wheels & Waves helm

Win een Indian Motorcycle x Wheels & Waves helm

In Frankrijk is de 10e editie van het Wheels & Waves event gecanceld vanwege de Corona maatregelen. Dat zegt ons in Nederland natuurlijk niet zo veel, maar om die reden hebben Indian, Wheels & Waves en Hedon Helmets wel een toffe winactie georganiseerd waar ook wij in Nederland van mee kunnen profiteren. De prijs? Deze brute Limited Edition helm, waarvan er slechts 50 worden geproduceerd.

Van die 50 stuks worden er slechts negen weggegeven, waardoor een dergelijke helm toch op z’n minst exclusief te noemen is. De hoofddeksels zijn ontworpen door Jérôme Allé, co-organisator van het Wheels & Waves event, en Alain Rehm, die al eerder de Indian FTR mocht aanpakken. Voor de negen helmen die worden verloot zal er uit ieder deelnemend land één winnaar worden getrokken. Om kans te maken laat je je gegevens achter op de website van Indian.

Chrome

Quincy

Quincy

Quincy is niet zomaar enthousiast te krijgen, behalve als het om motoren gaat! Een circuitdag, een rit in het buitenland of gewoon een rondje om de kerk, Quincy is overal voor in. Als hoofdredacteur bij Motorstof.nl schrijft hij over het laatste motornieuws, deelt hij zijn kennis en test hij de nieuwste motoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join the club...

Wil je net als vele andere motorrijders wekelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Drop dan hier je e-mailadres, wij doen de rest... 👇