Win tickets voor de KTM-tribune tijdens de 2022 Dutch TT

MotoGP- en KTM-liefhebbers opgelet, want we mogen in samenwerking met KTM Nederland twee weekendkaarten weggeven voor de KTM Tribune tijdens de Dutch TT op Assen. Heb jij nog ruimte in je agenda van 24 tot 26 juni aanstaande en gaat jouw hart sneller kloppen bij het zien van de Madijk, Ossebroeken en Strubben, check dan snel hoe je kans maakt op deze toffe prijs!

De geur van smeulend rubber, schreeuwende uitlaten en een spanning die om te snijden is: er zijn maar weinig dagen die zoveel indruk maken als het live mogen bijwonen van de MotoGP. Nu de coronacrisis langzaam tot een einde komt lijkt het erop dat het feest op Assen weer als vanouds wordt gevierd, en jij kan daarbij zijn!

Naast de twee felbegeerde kaarten ontvangt de winnaar ook het KTM-fan pakket bestaande uit een KTM-shirt, cap, keycord en oordopjes. Kortom: alles wat je nodig hebt om jouw MotoGP-ervaring compleet mee te maken.

Kans maken op deze prijs is heel simpel:

  1. Zoek het bericht wat bij deze winactie hoort op onze Facebook pagina, Instagram account of Twitter-account.
  2. Zorg dat je dat account volgt of een like hebt gegeven.
  3. Reageer onder het bericht waarom jij vind dat je op de KTM fan-tribune thuishoort en wie je zou willen meenemen.

Het is niet nodig om onder ieder account een opmerking te plaatsen, maar onze socials even volgen wordt natuurlijk gewaardeerd. Op 25 maart aanstaande selecteren we een winnaar welke we privé op de hoogte brengen van zijn of haar gewonnen prijs. Succes!

Reacties

  1. Ik hoor altijd op de orange ktm tribune thuis tijdens de 2022 Dutch TT Assen.Ik hoor altijd op te vallen ook in orange.En daarom al hoor ik deze tickets er voor gewoon te winnen.

  2. Wauw! Supergaaf! De agenda is nog leeg. Erg leuk om mijn vriend hiermee te verrassen. We rijden allebei motor, en de TT staat ook echt nog op onze bucketlist!!

  3. Mijn 9 duizend connecties op Linkedin zou ik graag mee willen laten genieten en laten weten hoe super blij ik ben met tickets voor weekendje TT! Mede mogelijk gemaakt door Motorstof! Jullie 1ste volger op Linkedin! Wie volgt😉
    Gerda Ackermann

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Advertentie

Volg onze socials

1,569FansLike
4,060VolgersVolg
35VolgersVolg
Advertentie