MUTT Motorcycles krijgt nieuwe importeur in de Benelux

Vanaf 1 maart is SilverLine Automotive de nieuwe importeur én distributeur voor MUTT Motorcycles in de Benelux. Het in IJsselstein gevestigde bedrijf neemt daarmee het stokje over van Black Flamingo Moto van Arjan van den Boom en Paul van Mondfrans Lindén, die zich volledig gaan richten op het customizen van motoren.

MUTT Motorcycles zal in Nederland nog geen belletje doen rinkelen, het Britse merk is namelijk vooral actief in Azië, Australië en een gedeelte van Europa. Het merk werd in 2013 in Birmingham opgericht door Benny Thomas en Will Rigg. Zij besloten na 15 jaar customizen van Harley-Davidsons, Indians en Triumphs een betaalbare custom te maken. Met een 125cc Suzuki blok als basis, werd er een custom motorfiets gebouwd met een aantrekkelijke prijs.

Met namen als Mastiff, Fat Sabbath en Razorback zien de modellen er naar eigen zeggen net zo gelikt uit als ze klinken. Sinds kort zijn er ook 250cc modellen leverbaar, achter de schermen wordt tevens hard gewerkt aan nieuwe modellen met een grotere cilinderinhoud én een elektrische uitvoering.

SilverLine is naast importeur op dit moment ook de enige officiële MUTT Motorcycles dealer in de Benelux. Wie geïnteresseerd is in een dealerschap kan zich melden bij Mark Stroop via telefoonnummer 030-2943515 of mailen naar info@silverline.nl.

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Advertentie

Volg onze socials

1,569FansLike
4,060VolgersVolg
35VolgersVolg
Advertentie