Nieuwe Honda CB750 Hornet gepresenteerd tijdens Intermot

Het concept werd eerder dit jaar al getoond, maar Honda heeft nu dan echt het doek van hun nieuwe Hornet afgetrokken. Aanschouw de nieuwe Honda CB750 Hornet: een lichte parralleltwin met een lekkere agressieve stijling.

De 2023 Hornet zal worden aangedreven door een 755cc tweecilinder die goed is voor een maximaal vermogen van 90 pk met zo’n 75 Nm aan koppel. De ongelijke ontsteking moet ervoor zorgen dat het gevoel van het blokje te vergelijken is met dat van een V-twin, al moeten we dat in de praktijk nog maar eens zien.

Technologie staat voor alles

Ook op technologisch gebied mag de nieuwe Hornet natuurlijk niet achterblijven, dus wordt de 2023 Hornet uitgerust met drie instelbare rijmodi: Rain, Standard en Sport. Waar die precies voor dienen mag je zelf gaan bedenken.

Voor de Honda CB750 is tevens een geheel nieuw frame ontwikkeld wat nog geen 17 kg weegt. Op het geheel zorgt dat voor een drooggewicht van ongeveer 190 kg, niet verkeerd dus.

Prijs 2023 Honda CB750 Hornet

Voor wie zijn motorfiets graag naar eigen wensen aanpast zijn er natuurlijk wat accessoires beschikbaar, alsook de standaard pakketten Sport, Style en Touring. Wie kiest voor het Sport pakket heeft standaard een quickshifter gemonteerd, terwijl tourliefhebbers vooral met tassen worden verblijd. In Nederland is de nieuwe Hornet verkrijgbaar vanaf € 8.999,-. In België begint het prijskaartje bij € 7.799 euro.

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Advertentie

Volg onze socials

1,569FansLike
4,060VolgersVolg
35VolgersVolg
Advertentie