Komt KTM terug met een Supersport?

Komt KTM terug met een Supersport?

KTM heeft al een tijdje geen echte superbike meer in het assortiment. De Supersport-range eindigt nu namelijk met de RC 390, en daar ga je je tijden op Assen waarschijnlijk niet meer verbeteren. Nu weten de Oostenrijkers onze aandacht toch weer even vast te houden, want in hun nieuwste video wordt verwezen naar een nieuwe track-only bike die Moto2 specificaties moet krijgen.

Chrome

Geen spam. Geen gezeur. Gewoon het laatste nieuws, direct in je mailbox. Liever geen e-mails? Volg ons dan via onze socials!

Okee, okee, het gaat hier weliswaar nog om een met de hand gebouwde Limited Edition van slechts 100 stuks wereldwijd. Toch is het niet ondenkbaar dat deze stunt enkel bedoelt is om te pijlen hoeveel vraag er is naar al dit moois. Naar eigen zeggen zou KTM zich niet langer houden met superbikes, maar met de Aprilia RS660, de Yamaha R7 en mogelijk ook een Suzuki SV650RR in de maak loopt KTM misschien wel wat marktaandeel mis.

Voorlopig moeten we het doen met onderstaande video, we wachten met smart op de volgende berichten uit Oostenrijk.

Lees ook:
GELEKT: Eerste foto 2021 Suzuki Hayabusa

Quincy

Quincy

Quincy is niet zomaar enthousiast te krijgen, behalve als het om motoren gaat! Een circuitdag, een rit in het buitenland of gewoon een rondje om de kerk, Quincy is overal voor in. Als hoofdredacteur bij Motorstof.nl schrijft hij over het laatste motornieuws, deelt hij zijn kennis en test hij de nieuwste motoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join the club...

Wil je net als vele andere motorrijders wekelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Drop dan hier je e-mailadres, wij doen de rest... 👇