Met deze snelle planga waan je je Iron Man

Het Franse Cosmo Connected nam de term snelle planga wel heel letterlijk en besloot er een te ontwikkelen welke mogelijk ook door motorrijders kan worden gebruikt. Het resultaat is deze Cosmo Vision, een slimme zonnebril voor motorrijders waarmee iedereen zich Iron Man waant.

Middels Bluetooth kan de bril worden verbonden met je smartphone, door de Cosmo Vision app te gebruiken wordt de data vervolgens weergegeven op het rechterglas van je bril. Even doen alsof je Tony Stark bent? Kan gewoon. Met de bril geef je diverse statistieken weer, waaronder snelheid, rijtijd en aanwijzingen voor de navigatie. De bril is verder waterdicht en de glazen kleuren mee bij veranderende lichtomstandigheden. Met een gewicht van slechts 40 gram zou je niet zeggen dat je een smart-bril op je neus hebt zitten en met de geïntegreerde accu zou je het volgens de fabrikant zo’n 12 uur moeten uithouden.

Cosmo’s Vision is helaas niet speciaal ontwikkeld voor motorrijders, hierdoor zijn de afmetingen voor integraalhelmen ietwat aan de grote kant en zullen mogelijk alleen dragers van een jethelm echt wat aan de gadget hebben. Of er plannen zijn om ook andere modellen uit te brengen is nog niet bekend.

Aan een gadget van deze allure hangt natuurlijk een bijbehorende prijs. Voor al dit moois mag je namelijk 489 euro neerleggen, daar krijg je dan wel een mooie etui, schoonmaaksetje en draagkoord bij. Het pre-orderen van de Cosmo Vision kan via Cosmoconnected.com.

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Advertentie

Volg onze socials

1,569FansLike
4,060VolgersVolg
35VolgersVolg
Advertentie