Motoragent kan een bijzonder trucje

Motoragent kan een bijzonder trucje

Deze motoragent weet de jeugd in Den Haag wel op een hele bijzondere manier bezig te houden. Niet alleen wordt hij betrokken bij een potje basketbal, nee, hij blijft ook nog eens gewoon op zijn motor zitten. Je kunt je natuurlijk afvragen of ie het ook had gekund als niemand ‘m de bal had gegeven en er is waarschijnlijk niemand mans genoeg om ‘m af te pakken. Toch een duimpje omhoog voor deze agent, wij doen ’t hem niet na.

Chrome

Geen spam. Geen gezeur. Gewoon het laatste nieuws, direct in je mailbox. Liever geen e-mails? Volg ons dan via onze socials!

@dumpertofficial

Skills! ##foryou ##voorjou ##motor ##politie ##police ##basketball

♬ Swear By It – Clutch

Quincy

Quincy

Quincy is niet zomaar enthousiast te krijgen, behalve als het om motoren gaat! Een circuitdag, een rit in het buitenland of gewoon een rondje om de kerk, Quincy is overal voor in. Als hoofdredacteur bij Motorstof.nl schrijft hij over het laatste motornieuws, deelt hij zijn kennis en test hij de nieuwste motoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join the club...

Wil je net als vele andere motorrijders wekelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Drop dan hier je e-mailadres, wij doen de rest... 👇