Ninja 650 in 2023 met traction control

PERSBERICHT – De Ninja 650 combineert sportief rijden met dagelijkse bruikbaarheid. De ideale combinatie van rijplezier en gebruiksgemak maakt deze Sport Tourer zeer geliefd bij een breed publiek. Voor 2023 is de Ninja 650 uitgerust met Kawasaki’s geavanceerde Traction Control en LED-richtingaanwijzers.

Onder het motto ‘’Fun-Style-Easy’’ weet de Ninja 650 een breed scala aan rijders voor zich te winnen. De koppelrijke 649cc parallel-twin heeft een bruikbare vermogensafgifte onder alle omstandigheden. Door het lichte Trellis frame en aluminium swingarm blijft het rijklaargewicht beperkt, dit komt ten goede van de sportieve aspiraties. Een comfortabele rijpositie, kuipwerk met geïntegreerd windscherm en laag brandstofverbruik maken deze Ninja daarnaast perfect inzetbaar voor lange tourritten of dagelijks gebruik.

Nieuw is de toevoeging van Kawasaki’s geavanceerde Traction Control Systeem (KTRC). Dit 3-voudig
instelbare systeem ondersteunt bij sportief rijden (mode 1) of biedt maximale tractie onder alle
omstandigheden (mode 2). Hiernaast is het systeem ook volledig uit te schakelen.
Om het moderne design te benadrukken krijgt het model vanaf 2023 standaard ook LED-richtingaanwijzers als aanvulling op de overige LED-verlichting.

Achter de scherp vormgegeven neus bevindt zich een TFT-kleurendisplay. Het scherm geeft informatie over o.a. de huidige versnelling, schakelindicator, brandstofmeter en ECO-indicator. Via de Kawasaki Rideology app kan er een veelvoud aan informatie uitgelezen worden zoals een route logboek en onderhoudsinformatie. Om de Ninja 650 geschikt te maken voor het A2 rijbewijs is er een 35kW kit beschikbaar.

Kleuren Ninja 650

De 2023 Ninja 650 is vanaf medio december beschikbaar bij de officiële Kawasaki dealers in de nieuwe
kleuren Lime Green (KRT edition) en Metallic Matte Graphenesteel Gray.

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Advertentie

Volg onze socials

1,569FansLike
4,060VolgersVolg
35VolgersVolg
Advertentie