Hoor jij bij Team Slipper?

Wanneer de warmere dagen weer voor de deur liggen is ook Team slipper weer van de partij. Een term die je niet snel zou verwachten in de motorwereld, behalve als het gaat om een slippertje.

Wie motorgerelateerde social media in de gaten houd moet inmiddels al bekend zijn met de term. Team slipper is namelijk niet gebaseerd op iets met slippende banden of iets dergelijks. Team slipper heeft te maken met motorkleding in de zomer en dan met name het ontbreken ervan.

Gekkenwerk

Wanneer de zomer weer in ons bolletje slaat en het eigenlijk veel te warm is voor dat leren pak wordt er wat geimproviseerd. Zwetend op de motor zitten is immers ook geen pretje. Waarom zou je niet met korte broek en slippers op de motor kunnen zitten, zo zie je toch regelmatig scooters voorbij rijden?

Hoewel een ieder natuurlijk lekker zelf moet weten wat je aantrekt wanneer je op de motor stapt is het toch verstandig om even stil te staan over de consequenties die er mogelijk aan hangen. Ik zal de horrorplaatjes even achterwege laten. Ik ga er vanuit dat iedereen hier weet hoe hij Google moet gebruiken maar denk gewoon even logisch na over de keuze die je maakt.

Ons advies? We weten dat motorkleding tijdens de warmere dagen geen pretje is, maar laten we het vooral veilig houden voor onszelf. Ga je over de snelweg, of buiten de bebouwde kom, trek dan ten alle tijde beschermende kleding aan. Niet dat dit binnen de bebouwde kom niet nodig is, maar met 80+ kilometer per uur onderuit gaan is toch wel een licht verschil dan met 30-50 kilometer per uur. Wordt geen Team Slipper, dress for the slide, not the ride.

Voor goede motorkleding kun je natuurlijk terecht bij Chromeburner.nl. Wil je meer weten over motorkleding, check dan ook onze kleding pagina!

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Advertentie

Volg onze socials

1,569FansLike
4,060VolgersVolg
35VolgersVolg
Advertentie