VIDEO: Triumph kondigt nieuwe Speed Twin aan

VIDEO: Triumph kondigt nieuwe Speed Twin aan

In een video die enkele uren geleden door Triumph vrijgegeven is wordt de nieuwe Speed Twin aangekondigt. Op zich niet zo verrassend, gezien eerder dit jaar ook de Bonneville onder handen genomen werd. Met een flitsende teaser proberen de Britten de échte updates van de Modern Classic nog even geheim te houden, maar afgaande op de beperkte beelden die er zijn lijken de wijzigingen in de vormgeving redelijk beperkt te blijven. Wordt dit de Speed Twin waar iedereen op zat te wachten, of moeten we het doen met ‘slechts’ een Euro 5 update? Op het antwoord moeten we nog een weekje wachten.

Chrome

Quincy

Quincy

Quincy is niet zomaar enthousiast te krijgen, behalve als het om motoren gaat! Een circuitdag, een rit in het buitenland of gewoon een rondje om de kerk, Quincy is overal voor in. Als hoofdredacteur bij Motorstof.nl schrijft hij over het laatste motornieuws, deelt hij zijn kennis en test hij de nieuwste motoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join the club...

Wil je net als vele andere motorrijders wekelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Drop dan hier je e-mailadres, wij doen de rest... 👇