Stel je motorkleding zelf samen met de kledinglijn van Vanucci+

In Nederland doet de naam Vanucci wellicht niet direct een belletje rinkelen, toch viert het merk dit jaar al zijn dertigste verjaardag en behoort het inmiddels tot een van de meest succesvolle motorkledij van Europa. Het Duitse merk opereert onder de vlag van Louis Moto en heeft wat spectaculaire items op zak, waaronder de lijn Vanucci+.

De Duitse degelijkheid gecombineerd met het Italiaanse design leggen Vanucci geen windeieren, zo heeft het merk onder andere de Avventura-, Sportivo- en Urbano-lijnen die hun gelijknamige deelgebieden moeten afdekken. Toch is er een redelijk nieuwe toevoeging waar ze in Duitsland wellicht nog trotser op zijn: Vanucci+.

Vanucci+ omvat namelijk niet alleen fraai ogende kledingstukken van Duitse kwaliteit, deze motorkledinglijn kan volledig modulair gedragen worden. Zo combineer je als motorrijder de kledingstukken eenvoudig met andere kleding, maar heb je ook de mogelijkheid de items los van elkaar te dragen.

Vanucci VAJ-4

Om die visie wat duidelijker te krijgen nemen we een kijkje naar de nieuw uitgebrachte Vanucci VAJ-4 jas. De textiele toerjas is in de basis al zeer compleet. Zo is hij onder andere waterafstotend inclusief twee waterdichte buitenzakken, heeft hij luchtkanalen op de borst, rug, boven en onderarm en is hij uiteraard voorzien van voldoende protectiestukken op de ellebogen en schouders. Vanzelfsprekend is er ook een optionele backprotector verkrijgbaar.

In de eerste instantie komt de Vanucci VAJ-4 dus al over als een behoorlijk complete jas, maar dan komt de kracht van Vanucci+ om de hoek kijken. Waar je bij een traditionele motorjas namelijk een kapitaal neerlegt voor een motorjas om er vervolgens diverse componenten uit te ritsen, kiest Vanucci voor een vernieuwende aanpak. De VAJ-4 is namelijk volledig uit te breiden.

Wie de Vanucci VAJ-4 aanschaft kan deze te allen tijde uitbreiden met een membraanjack, thermojack en een windkraag. Je hoeft dus niet alles in een keer aan te schaffen, je breid hem wanneer nodig gewoon uit. Zowel het VXR-m1 membraan- als het VXU-m3 thermojack zijn daarbij tevens als losse elementen te dragen en beschikbaar in zowel een dames als heren-uitvoering, ideaal voor dagelijks gebruik dus.

Naast de nieuwe aanvulling heeft de Vanucci+ lijn nog meer modulaire kledingstukken beschikbaar, waaronder de urban Vanucci VAJ-3 textiele jack die uit te breiden is met het VXR-2 membraanjack en twee modulaire motorbroeken.

Je vind de gehele collectie van Vanucci+ op de website van Louis.nl.

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Advertentie

Volg onze socials

1,569FansLike
4,060VolgersVolg
35VolgersVolg
Advertentie