Vijf helmen onder de 250 euro

Vijf helmen onder de 250 euro

Eerlijk is eerlijk, motorrijden is een dure hobby. Zo is het geen uitzondering dat een motoroutfit meer dan 1000 euro kost. Een van de duurste items qua aanschaf is je helm. Goedkoper wil echter niet altijd zeggen minder veilig, vandaar dat we voor jou vijf helmen uitzochten onder de 250 euro. Zo houd jij je outfit betaalbaar!

Shark D-Skwal II

De Shark D-Skwal is in feite de Shark Skwal, echter zonder de geintegreerde LED-verlichting. Hierdoor is deze kwalitatief goede helm enorm prettig geprijsd. De D-Skwal is door Sharp beoordeeld met vier sterren, wat betekent dat deze helm van uitstekende kwaliteit is. De sportieve integraalhelm is voorzien van een geïntegreerd zonnevizier en een microfiber binnenkant welke uitneembaar is. Dankzij het autoseal systeem sluit deze helm enorm goed af tegen geluid en weersomstandigheden. De populaire D-Skwal heeft ontzettend veel grafische uitvoeringen, zo vind je er altijd wel één die bij je past.

AGV K-3 SV

De AGV K-3 SV staat bekend als hét instapmodel van AGV. De prijs mag dan wel budget zijn, de rest van de helm is dat absoluut niet. Het merk AGV kennen we natuurlijk allemaal van Valentino Rossi, die al jaren met deze helm rijd. Het is dan ook geen verrassing dat ook de AGV K-3 SV zeer goed beoordeeld wordt door Sharp. De sportieve integraalhelm is voorzien van een geïntegreerd zonnevizier en heeft een pinlock-voorbereiding. De buitenschaal van de helm komt in twee maten, hierdoor wordt tevens het gewicht van deze helm beperkt.

Shark Street Drak

Voor wie op zoek is naar een veelzijdige jethelm met een hardcore uitstraling is de Street Drak van Shark een uitstekende keuze. Het stoere design lijkt afgeleid te zijn van een gevechtspiloot en wat ziet dat er goed uit. Doordat het masker te verwijderen is kun je hem ook gebruiken als ‘normale’ jethelm, hij is dus lekker veelzijdig. De Shark Street Drak komt het beste tot zijn recht op een stoere naked bike, chopper of retro motorfiets. Ook de Street Drak is zoals je dat van Shark mag verwachten verkrijgbaar met diverse designs.

HJC i90

Voor wie liever een systeemhelm aanschaft is de HJC i90 een uitstekende keuze. De i90 is de opvolger van de IS-MAX II welke door Sharp al beoordeeld werd met vier sterren, een zeer degelijke helm dus. De polycarbonaat systeemhelm is tevens voorzien van een geïntegreerd zonnevizier en is pinlock-voorbereid. Wil je tevens een bluetooth set aanschaffen? De i90 is perfect te combineren met de Smart HJC Bluetooth. Ook de i90 is dankzij zijn populariteit in veel verschillende designs verkrijgbaar.

Nolan N87

De Nolan N87 is misschien wel de beste koop uit dit lijstje. De robuuste integraalhelm werd door Sharp beoordeeld met vier sterren, maar werd tevens in 2016 door MCN verkozen tot beste product van het jaar. Dankzij het brede, krasvaste vizier heb je altijd zicht op de weg, tevens wordt de helm geleverd inclusief pinlock. De helm is uiterst goed te gebruiken door mensen die een bril dragen dankzij het Eyewear Adaptive-systeem, simpel gezegd betekent dit dat je geen last zult hebben van je bril tijdens het dragen van deze helm.

Chrome

Quincy

Quincy

Quincy is niet zomaar enthousiast te krijgen, behalve als het om motoren gaat! Een circuitdag, een rit in het buitenland of gewoon een rondje om de kerk, Quincy is overal voor in. Als hoofdredacteur bij Motorstof.nl schrijft hij over het laatste motornieuws, deelt hij zijn kennis en test hij de nieuwste motoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join the club...

Wil je net als vele andere motorrijders wekelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Drop dan hier je e-mailadres, wij doen de rest... 👇