Welke motor past bij mijn lengte?

Size doesn’t matter, maar wanneer het om een flinke investering gaat is het wel handig te weten welke motor bij jouw lengte past. Vooral motorrijders die het met wat centimeters meer of minder moeten doen zullen wat eerder checken of een motor daadwerkelijk bij ze past. Wij zochten voor je uit hoe jij de beste motor voor jouw lengte kiest.

Of je nu lange benen hebt, of bang bent dat je te klein bent voor je motor, er zijn talloze manieren om een motor aan te passen. Zo kan in veel gevallen een motor verlaagd worden wanneer je iets te klein bent, of zijn zitjes juist iets te verhogen voor mensen die wat langer zijn. Ook het aanpassen van het stuur of de stepjes kan een groot verschil maken in zitcomfort. Slechts in extreme gevallen is het nodig een motor flink aan te passen om deze geschikt te maken.

Welke motor past bij jouw lengte? De Honda Grom natuurlijk!
Voor wie echt wat centimeters tekort komt is er altijd nog de Honda Grom

Wil je weten of je met jouw lengte op een specifieke motor past? Op deze website is het mogelijk een motor te selecteren en hierop vervolgens een dummy te laten zien die jouw lengte representeert. Hierdoor is een goede inschatting te maken van het zitcomfort, je ziet namelijk in één oogopslag wat je zitpositie is op de motor. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je lengte en je binnenbeenlengte op te geven. Tijdens de configuratie heb je zelfs de mogelijkheid om je zadel, stepjes of stuur aan te passen om te zien hoeveel effect dit kan hebben. Zo maak je eenvoudig een goede inschatting.

Try before you buy

Het ligt zo voor de hand, maar vaak proberen we de antwoorden bij iemand anders te vinden. De enige manier om écht zeker te zijn dat een motor bij je past is door verschillende motoren uit te proberen. Stap dus eens bij een dealer naar binnen, kijk eens rond bij Motoshare en laat geen tweewieler ongemoeid tijdens de Motorbeurs, je komt er immers maar op één manier achter.

Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Advertentie

Volg onze socials

1,569FansLike
4,060VolgersVolg
35VolgersVolg
Advertentie