Een Ducati Scrambler: Limited Edition

Een Ducati Scrambler: Limited Edition

Om het succes te vieren van de Mint 400 – een Amerikaanse off-road race – brengt Ducati de Desert Sled Fasthouse op de markt: een Limited Edition op basis van de Ducati Scrambler Sled. Genummerd en in een oplage van slechts 800 stuks. De motorfiets is gebouwd om de samenwerking tussen Ducati Scrambler en het Amerikaanse kledingmerk Fasthouse te vieren, welke in 2020 met Jordan Graham als coureur de overwinning wisten te halen in de Hooligan klasse van de Mint 400.

De Desert Sled Fasthouse onderscheidt zich van de reguliere Desert Sled dankzij zijn kleurstelling. De Limited Edition heeft als basis zwart en grijs welke gecombineerd worden met het ontwerp op de tank wat naast het Ducati Scrambler logo is voorzien van het Fasthouse logo. Het frame krijgt de kleur Ducati Red en is voorzien van een aluminium plaat waarop het unieke nummer van de motor is af te lezen.

De Scrambler Fasthouse wordt aangedreven door het 803cc motorblok en is uitgerust met alle elementen van het Ducati “Land of Joy” Desert Sled model. De achterbrug en de instelbare vering maken het model volgens de Italiaanse fabrikant perfect voor off-road avonturen. Ook de rijpositie is instelbaar dankzij het zadel met anti-sliplaag dat de zithoogte op 860 mm houdt, de instelbare Kayaba-vering met 200 mm veerweg en de op off-road gebruik geïnspireerde voetsteunen. De zwarte spaakwielen hebben de kenmerkende off-road maten met 19″ voor en 17″ achter en zijn uitgerust met Pirelli Scorpion Rally STR-banden.

De Ducati Scrambler Fasthouse zal in april verkrijgbaar zijn bij Ducati dealers voor 12.290 € in België en voor 13.890 € in Nederland. 

Lees ook:  Triumph's nieuwe gelimiteerde Steve McQueen Scrambler 1200

Chrome

Quincy

Quincy

Quincy is niet zomaar enthousiast te krijgen, behalve als het om motoren gaat! Een circuitdag, een rit in het buitenland of gewoon een rondje om de kerk, Quincy is overal voor in. Als hoofdredacteur bij Motorstof.nl schrijft hij over het laatste motornieuws, deelt hij zijn kennis en test hij de nieuwste motoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join the club...

Wil je net als vele andere motorrijders wekelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Drop dan hier je e-mailadres, wij doen de rest... 👇