Win deze gloednieuwe Kawasaki Z650RS

Heb jij nog ruimte over in je garage of ben je bereid die op korte termijn te maken? Goed nieuws, het Duitse Louis geeft namelijk weer wat bijzonder prijzen weg tijdens de Grote Louis Winactie, waaronder een gloednieuwe Kawasaki Z650RS.

Het is niet voor het eerst dat het Duitse prijzenfestival wordt gevierd en gek genoeg ook niet de eerste keer dat een echte motorfiets als hoofdprijs wordt weggegeven. Dit keer dus de eer aan de Z650RS, de prachtige retrosport die vorig jaar door Kawasaki geïntroduceerd werd. De vloeistofgekoelde paralleltwin kennen we uit de Z650 en de Ninja 650 en levert zo’n 68 pk, ook wanneer je beperkt bent tot het A2-rijbewijs kun je dus je lol op. Hengel je deze hoofdprijs binnen dan mag je zelf kiezen uit een van de beschikbare kleurstellingen.

Geen liefhebber van retro? Er zijn genoeg andere prijzen te winnen tijdens deze winactie, zo maak je onder andere kans op een gloednieuwe bandenset, een ferry-reis of een van de andere prijzen. Alle spelregels en voorwaarden vind je op Louis.nl.

Reacties

  1. Altijd al een motor willen hebben!! Maar tot op heden er niet van gekomen. Dus laat deze retro motor maar deze kant op komen. Krijgt die een goed baasje die hem helemaal zal vertroetelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Advertentie

Volg onze socials

1,569FansLike
4,060VolgersVolg
35VolgersVolg
Advertentie