Nieuwe Scrambler Ducati 1100

Nieuwe Scrambler Ducati 1100

Nog meer plezier en betere prestaties, met een origineel ontwerp, de nieuwe Ducati Scrambler 1100 PRO en 1100 Sport PRO zijn de ideale keuze voor diegenen die willen rijden op een motorfiets met een 1079 cm³ motorblok met een royaal koppel direct vanaf de onderkant van het toerengebied, een 15 liter stalen tank die, in combinatie met het comfortabele zadel met de nieuwe coating, ervoor zorgen dat zelfs de langste ritten in comfort worden gereden. 

Het plezier is gegarandeerd op de nieuwe Ducati Scrambler 1100 PRO en Sport PRO, dankzij hun iconische stijl en gevoel van vrijheid, in combinatie met wendbaarheid en veiligheid. Gemaakt voor diegenen die graag met de motorfiets rijden, zelfs buiten de stad, en misschien ook wel met een passagier, deze nieuwe modellen zijn een verdere definitie van de motorfiets die de Ducati Scrambler “Land Of Joy” identificeert.

De Ducati Scrambler 1100 PRO onderscheidt zich door zijn nieuwe tweekleurige “Ocean Drive” kleurstelling, gecombineerd met een stalen Trellis frame en een achterste aluminium subframe, beide zwart. De aluminium afdekkappen zijn ook zwart. Een nieuwe rechtse dubbele uitlaat en een laaghangende nummerplaathouder zorgen voor een opvallende styling aan de achterzijde en geven de motorfiets samen met de nieuwe kleurstelling een compacte uitstraling. Een ander kenmerk is de omlijste koplamp; geïnspireerd op de beschermende tape dat in de jaren ’70 werd gebruikt, is in de koplamp een zwarte metalen “X” verwerkt: een detail dat de motorfiets direct herkenbaar maakt, zelfs als de koplamp uit is.

De Ducati Scrambler 1100 Sport PRO is de meest robuuste versie in de Scrambler familie. Hij beschikt over alle stylingdetails van de PRO, maar ook over een unieke uitrusting met Öhlins vering, een laag stuur en Café Racer spiegels. De 1100 Sport PRO heeft ook een matzwarte kleurstelling, aangevuld met zijpanelen met een gelakt 1100 logo.

Lees ook:  Feest bij Moto Guzzi: Update voor de V85 TT

De Ducati Scramblers 1100 PRO’s zijn uitgerust met Ducati Traction Control (DTC), speciaal afgesteld voor deze modellen, en ABS Cornering, die de veiligheid in elke bocht garandeert. De drie standaard rijmodi (Active, Journey en City) helpen nog minder ervaren rijders om de juiste balans te vinden in het gebruik van elektronische componenten door hun rijstijl te kiezen.

Ducati Scrambler 1100 PRO en Sport PRO zullen vanaf eind maart 2020 beschikbaar zijn. De introductie zal plaatsvinden tijdens de Open House op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart bij de officiële Ducati dealers in Nederland. In België vindt de introductie plaats bij de officiële Ducati dealers tijdens het Opendeur weekend van vrijdag 27 tot en met zondag 29 maart.

Chrome

Quincy

Quincy

Quincy is niet zomaar enthousiast te krijgen, behalve als het om motoren gaat! Een circuitdag, een rit in het buitenland of gewoon een rondje om de kerk, Quincy is overal voor in. Als hoofdredacteur bij Motorstof.nl schrijft hij over het laatste motornieuws, deelt hij zijn kennis en test hij de nieuwste motoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join the club...

Wil je net als vele andere motorrijders wekelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Drop dan hier je e-mailadres, wij doen de rest... 👇