ZIEN: Zo sterk is je schijfremslot

ZIEN: Zo sterk is je schijfremslot

Een schijfremslot op je motor is als een zoetje in de koffie: je denkt dat het een verbetering is, maar het kan voor een vervelende nasmaak zorgen. Vraag dat maar aan de generatie die nog met kilometertellerkabels rondreden. Het Youtube kanaal LockpickingLaywer doet er nog even een schepje bovenop en test even hoe sterk zo’n schijfremslot nou écht is. Laat jij je motor nog met een gerust hart buiten staan?

Heb je wat minder vertrouwen gekregen in dat schijfremslot van drie tientjes, kies dan zeker voor een ART5 goedgekeurd slot. Die neemt wat meer ruimte in en kost wat extra, maar hij behoedt je mogelijk wel voor een vervelende nasmaak.

Chrome

Quincy

Quincy

Quincy is niet zomaar enthousiast te krijgen, behalve als het om motoren gaat! Een circuitdag, een rit in het buitenland of gewoon een rondje om de kerk, Quincy is overal voor in. Als hoofdredacteur bij Motorstof.nl schrijft hij over het laatste motornieuws, deelt hij zijn kennis en test hij de nieuwste motoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join the club...

Wil je net als vele andere motorrijders wekelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Drop dan hier je e-mailadres, wij doen de rest... 👇