WINACTIE: Win een rugtas van OGIO!

WINACTIE: Win een rugtas van OGIO!

Sinterklaas is weer in het land en slaat de trouwe bezoekers van Motorstof.NL niet over, dus maak je dit keer kans op deze OGIO Drifter Backpack. Deze nieuwe rugtas van OGIO heeft niet alleen ruimte voor de meeste 17″ laptops, maar heeft daarnaast ook nog een gewatteerd compartiment speciaal voor je tablet. Heb je die laatste nog niet, dan zul je die zelf aan onze goedheiligman moeten vragen, maar een gebrek aan opbergruimte zul je niet langer hebben. Verder is de OGIO Drifter voorzien van 4 los te ritsen compartimenten inclusief organisatiepaneel, zo houd je belangrijke spullen altijd bij de hand.

Chrome

Geen spam. Geen gezeur. Gewoon het laatste nieuws, direct in je mailbox. Liever geen e-mails? Volg ons dan via onze socials!

Meedingen naar deze toffe prijs? Dat kan, en daar hoef je verrassend weinig voor te doen. Laat hieronder even je e-mailadres achter en doe dit vóór 5 december. Deze hulpsinterklaas zal de winnaar vervolgens via e-mail op de hoogte stellen. Sta je al ingeschreven voor onze wekelijkse nieuwsbrief, dan maak je automatisch kans, je hoeft hier dus niets voor te doen.

Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door Bihr.

Quincy

Quincy

Quincy is niet zomaar enthousiast te krijgen, behalve als het om motoren gaat! Een circuitdag, een rit in het buitenland of gewoon een rondje om de kerk, Quincy is overal voor in. Als hoofdredacteur bij Motorstof.nl schrijft hij over het laatste motornieuws, deelt hij zijn kennis en test hij de nieuwste motoren.

2 thoughts on “WINACTIE: Win een rugtas van OGIO!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join the club...

Wil je net als vele andere motorrijders wekelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Drop dan hier je e-mailadres, wij doen de rest... 👇